Meetingwizard maakt bijeenkomsten interessanter, productiever en effectiever.

Vergaderingen worden nog te vaak als verplicht nummer ervaren. Ook blijft het resultaat van een overleg vaak onduidelijk en lastig toetsbaar. Meetingwizard maakt het eenvoudiger om zinvol en efficiënt te vergaderen, of dat nu op afstand is of samen in een ruimte.

Meer betrokkenheid en interactie

Kennis is van onschatbare waarde, maar ligt niet altijd aan de oppervlakte van je organisatie. Het uitwisselen van ideeën, kennis, gegevens en standpunten is vaak het doel van een vergadering. Maar hoe zorg je ervoor dat alle deelnemers inbreng geven en hun mening uiten? Meetingwizard stimuleert in opzet betrokkenheid en interactie tijdens meetings, met verschillende inhoudelijke en visuele tools.

E-book: 25 jaar Group Support Systemen

In dit boek schetsen de auteurs de ontwikkelingen die Group Support Systemen (GSS) hebben doorlopen in afgelopen 25 jaar. Ze schetsen voorbeelden van hoe GSS oplossingen biedt voor vergader dilemma’s en groepsdynamieken. Hoe GSS plezier kan brengen door samen consensus te bereiken en besluiten af te dwingen op een aangename manier. Diversen experten in het veld van GSS komen aan het woord. Tot slot schetsen de auteurs een beeld van de volgende jaren waarin technologie meer en meer verweven zal zijn in het ondersteunen van groepsprocessen en vergaderingen en hoe de rol van de traditionele voorzitter transformeert van procesfacilitator naar vergader'tovenaar'.

Voor wie is Meetingwizard?

Meetingwizard is er voor iedere organisatie die veel (online) samenwerkt en meetings effectiever wil maken. Daarbij kun je denken aan organisaties waar mensen en afdelingen op verschillende locaties werken, thuis of op kantoor, of combinatie hiervan. Meetingwizard is er ook specifiek voor het formeel vastleggen van vergaderingen, zoals bij een overleg van een Raad van Bestuur, Toezicht, Advies of Commissarissen. Daarnaast bespaar én versnel je op verslaglegging en notulen, en zorg je altijd voor een duidelijke audit trail. Meetingwizard is geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

 • Strategische plannen
 • Bestuursvergaderingen
 • Mediation trajecten
 • Product ontwikkeling
 • Cybersecurity
 • Risicomanagement sessies
 • Brainstormsessies (Design Thinking)
 • Managementsessies
 • Groepscoaching
 • Teambuilding
 • Wetenschappelijk onderzoek

Ideeën visueel ontwikkelen, delen en vastleggen.

Meetingwizard stimuleert tijdens meetings het collectieve brein van de groep en nodigt iedereen uit om actief deel te nemen. Met handige tools krijg je de beste ideeën in beeld, deel je deze met de groep en leg je de uitkomsten vast. Door te brainstormen, kennis te delen en samen te beslissen kom je op een aangename en effectieve wijze tot resultaat.

Sessie resultaten controleren, bewaren en beveiligen.

Met Meetingwizard komen de beste ideeën en oplossingen bovendrijven. Daarna beoordeel je deze en worden de sessie-resultaten verwerkt en opgeslagen in een database: op de meest veilige wijze op EU grondgebied en natuurlijk volgens de AVG. Dat maakt Meetingwizard specifiek geschikt voor organisaties met meetings waarbij controle en verslaglegging vereist is, zoals bijvoorbeeld in gereguleerde sectoren.

Doelstellingen controleren, toetsen en vergelijken.

Meetingwizard geeft inhoud, richting én kleur aan meetings met handige, visuele tools. Iedereen heeft een stem en wordt gehoord, of het nu om ideeën gaat of bij het nemen van een besluit. Zo denk je werkelijk samen na over doelen, en kun je deze bespreken, vergelijken en toetsen. Resultaat: de neuzen één kant op, ideeën en doelen op één lijn.

Platformen die wij ondersteunen

Meetingwizard ondersteunt diverse bekende communicatie-platformen. Zo maak je gebruik van een oplossing die direct aansluit bij de werkwijze van jouw team of organisatie.

SkypeSkype
FacetimeFacetime
Microsoft TeamsMicrosoft Teams
ZoomZoom
Google MeetGoogle Meet

Start nu je gratis proefperiode

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor je organisatie? Ervaar vrijblijvend zelf de voordelen en het gebruiksgemak. De eerste 30 dagen maak je gratis gebruik van Meetingwizard.