Het modernste Group Decision Support Systeem (GDSS) verkrijgbaar in de markt.

De afgelopen periode is hard gewerkt aan het volledig vernieuwde en hypermoderne Group Decision Support System (GDSS) van Meetingwizard. Nadat Meetingwizard 25 jaar geleden vanuit Amerika naar Europa werd gehaald door twee pioniers op dit vlak (Prof. Dr. Hans Mulder en Drs. Aad van der Niet) toen nog onder de naam Meetingworks, is dit nu de 4e generatie van dit Group Decision Support System (GDSS). Tegenwoordig wordt vaker over een GSS ipv een GDSS gesproken: Group Support System.

Security belangrijk bij een Group Decision Support Systeem (GDSS)

Het houden van meetings met een GDSS gaat regelmatig gepaard met vertrouwelijke informatie en privacy. Meetingwizard is 100% cloud based. Om deze reden is veel zorg besteed aan de security van Meetingwizard als Group Decision Support System. Zowel in de architectuur van het systeem, de software, de processen en de hostingomgeving.

Bring your own device (BYOD)

Het GSS van Meetingwizard is geheel ontworpen om aan te sluiten bij de trend van ‘Bring your own device’ ook wel afgekort als BYOD. Of het nu om een smartphone zoals bijvoorbeeld Apple iPhone of een Samsung Galaxy gaat of een tablet zoals de bijvoorbeeld Apple iPad of een Samsung Tab is, of natuurlijk gewoon met je laptop of Apple Macbook, je kunt altijd directe meedoen aan een Meetingwizard GSS sessie.

Eenvoudig aanmelden bij een Meetingwizard GDSS sessie met QR code

Eenvoudig, razendsnel en foutloos aanmelden kan met de nieuwe QR-code aanmelding van de moderne Meetingwizard software. Dit kan ter plekke of op afstand. Hiermee kunnen zowel eenvoudig volledige locatie gebaseerde meetings/vergaderingen online of zelfs gecombineerde online /offline meetings/vergaderingen worden georganiseerd.