Meetingwizard is hét digitale platform voor zinvol, effectief en plezierig vergaderen.

Waar mensen effectief overleggen, samenwerken en beslissen, boek je samen resultaat. Meetingwizard helpt jouw organisatie en/of samenwerkingsverband hierbij met een dynamisch online platform. Meetingwizard is een group support system. Group support systems (GSS of vroeger GDSS), geven structuur aan een meeting en bewaken deze. Hierdoor houd je grip op complexe vraagstukken en materie, ook wanneer er veel verschillende inzichten en betrokkenen zijn. Het systeem legt de inbreng en communicatie van alle deelnemers vast, zodat je écht samen ideeën en oplossingen vindt.

Hoe het werkt

Met Meetingwizard wordt het begeleiden van een vergadering toegankelijk en prettig in gebruik. Of je nu op afstand vergadert, op één locatie of een combinatie van beide: Meetingwizard houdt het centraal. Ideeën en informatie worden helder gedeeld en weergegeven. Dat helpt niet alleen bij het vinden van de beste oplossingen: ook komen zo de besluiten zorgvuldig tot stand.

Van idee tot evaluatie

Meetingwizard ondersteunt alle fases van creatieve interactie en besluitvorming. Of het nu om ideeën bedenken, discussiëren, beslissen of evalueren gaat. Tegelijkertijd bewaakt het systeem de inbreng van alle deelnemers en de veiligheid van de data. De gebruiksvriendelijke functies ondersteunen iedere gebruiker en de groep als geheel, tijdens iedere fase van het proces.

Agenda maken

Met Meetingwizard maak je snel een eenvoudige of meer uitgebreide agenda: afhankelijk van het doel van de meeting. Bepaal de gewenste stappen en leg ze vast als rode draad van de bijeenkomst.

Meeting starten

Een meeting starten gaat heel eenvoudig met de groene ‘start’-knop boven aan je agenda, waarmee je een uniek ID genereert. De deelnemers krijgen toegang via een link, een QR-code of het invullen van het Meeting ID.

Data verzamelen

Veel vergaderingen beogen het verzamelen van informatie of ideeën, bijvoorbeeld tijdens het brainstormen. Met Meetingwizard wordt alle input op een gelijke basis gepresenteerd en gewaardeerd.

Resultaten analyseren

Meetingwizard maakt de analyse van stemresultaten eenvoudig. Je ziet gemiddelde- en individuele scores én de spreiding van antwoorden. Zo zie je in een oogopslag of de groep veel of juist weinig van mening verschilt.

Herkenbaar presenteren

Meetingwizard kan worden gebruikt met een eigen logo en kleur voor maximale herkenbaarheid. Daarnaast krijg je een eigen subdomein om Meetingwizard als tool van jouw organisatie te presenteren.

Notulist overbodig

Na afloop genereert Meetingwizard automatisch een rapport dat je kunt delen met de deelnemers, en alle onderwerpen en analyses bevat. Je communiceert transparant met de hele groep en notulen uitwerken is niet meer nodig.

Start nu je gratis proefperiode

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor je organisatie? Ervaar vrijblijvend zelf de voordelen en het gebruiksgemak. De eerste 30 dagen maak je gratis gebruik van Meetingwizard.