De kracht van een veelzijdig netwerk!

Meetingwizard werkt met een combinatie van eigen mensen en gecertificeerde ambassadeurs. Op deze manier kunnen we de markt optimaal bedienen en bieden we kansen voor zelfstandige facilitators.

Wil jij ook meetings faciliteren met behulp van Meetingwizard? Word dan één van onze ambassadeurs. Als ambassadeurs is het mogelijk om onze software te gebruiken in een partnermodel. Zo kun je via jouw eigen meetingportaal je diensten als professioneel facilitator van meetings aanbieden bij jouw cliënten. Zonder grote investering word je hiermee een professionele meeting wizard.

Prof. Dr. Hans Mulder

Prof. Dr. Hans Mulder

Initiatiefnemer en facilitator

Voor Hans is er haast geen onderzoek zonder GSS voor te stellen. Al ruim 25 jaar zet Hans group support systems in om in plaats van een onderbuikgevoel, een kristalheldere grafiek met resultaten boven water te toveren. De inzet van Meetingwizard voorkomt volgens hem tunnelvisie: ieders input wordt meegenomen in het proces. Ook ziet hij het platform als een belangrijk middel om het collectieve geheugen van een team vast te leggen.

Linkedin
Prof. Dr. Yuri Bobbert

Prof. Dr. Yuri Bobbert

Initiatiefnemer en facilitator

Tijdens zijn promotieonderzoek in 2008 maakte Yuri voor het eerst kennis met een Group Support System en was direct overtuigd. Hij ervaart dat Meetingwizard helpt om grote groepen mensen prettig en effectief te laten samenwerken: de productiviteit stijgt en je maakt meer impact in minder tijd. Momenteel zet hij Meetingwizard in bij grootschalige, complexe groepsdiscussies over Zero Trust Cybersecurity strategieen.

Linkedin
Ing. Willy Lund

Ing. Willy Lund

Ambassadeur

In 2006 kwam Willy voor het eerst in aanraking met Meetingwizard en nu gebruikt hij het als zelfstandige met veel plezier. Willy vat Meetingwizard samen in drie woorden: gelijkwaardigheid, inzicht en optimalisatie. Alle betrokkenen delen hun ideeën op gelijke basis. Ook is snel duidelijk waar inzichten verschillen. Besluiten komen optimaal tot stand en achteraf is duidelijk hoe ze tot stand zijn gekomen.

Linkedin
Vincent van Dijk MSc.

Vincent van Dijk MSc.

Ambassadeur

Tijdens een cybersecurity les van Yuri kwam Vincent voor het eerst in contact met GSS. Hij zag hoe Meetingwizard de samenwerking en het enthousiasme in (online) lessen direct verhoogde. Niet lang daarna gebruikte hij GSS zelf in zijn onderzoek, waar hij een cybersecurity standaard voor het MKB ontwierp. In zijn professionele leven gebruikt Vincent Meetingwizard om producten en diensten te innoveren en bedrijven te helpen bij het beheren van digitale risico's.

Linkedin
Prof. Dr. Gert-Jan de Vreede

Prof. Dr. Gert-Jan de Vreede

Raad van Advies

Gert-Jan is Associate Decaan en Professor Informatie Systemen aan het Muma College of Business van de Universiteit van Zuid Florida. Hij heeft meer dan 300 artikelen en hoofdstukken in boeken gepubliceerd en heeft meer dan 600 (elektronische) workshops gefaciliteerd. Als lid van de raad van advies denkt hij mee over kwesties die verband houden met GSS-functionaliteiten, bedrijfstoepassingen en strategie.

Linkedin

Partner worden?

Geloof jij ook dat vergaderen effectiever en leuker kan én moet? Spreekt onze visie je aan en zou je graag zelf op professionele wijze meetings willen begeleiden met Meetingwizard? Dat kan! Word één van onze ambassadeurs via het partnerprogramma.