Adres

Dorpsstraat 36
2902 BD
Capelle aan den IJssel

E-mail

info@meetingwizard.nl

Support

support@meetingwizard.nl

Social media

LinkedIn
YouTube

Algemene voorwaarden
Responsible disclosure

Kunnen we je helpen?

Wil jij je inschrijven voor een event of heb je een vraag over een product of dienst van Meetingwizard? Kijk dan eens binnen onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan Meetingwizard en de daarbij horende antwoorden.

 • Wat is een Group Support Systeem (GSS)?

  Een GSS is een software systeem, dat op gestructureerde wijze meetings faciliteert en zorgt dat iedereen die participeert een gelijke stem heeft, dieperliggende informatie boven komt en prioriteiten inzichtelijk gemaakt worden.

 • Is Meetingwizard nieuw op de markt?

  De historie van Meetingwizard gaat meer dan 25 jaar terug. De initiatiefnemers hebben dan ook een zeer grote ervaring met GSS. Op basis hiervan is nu een geheel nieuwe versie 4.0 gelanceerd.

 • Is Meetingwizard alleen software?

  Ja en nee. Je kunt alleen de Meetingwizard software afnemen. Maar je kunt dit ook combineren met professionele facilitatoren zoals onze initiatiefnemers of ambassadeurs. Allen zijn zeer ervaren en opgeleid. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 • Is Meetingwizard cloud-based software?

  Ja, Meetingwizard is 100% cloud-based en kan daarmee eenvoudig voor zowel voor fysieke als voor online meetings of een combinatie daarvan worden ingezet.

 • Welk apparaat heb ik nodig om Meetingwizard te kunnen gebruiken?

  Meetingwizard is cloud-based software en draait vanuit je browser. Hierdoor kun je op praktisch ieder apparaat gebruik maken van Meetingwizard. We ondersteunen de recente versies van Firefox, Chrome, Edge, Safari en Opera.

 • Kan ik ook samenwerken met conference systemen zoals Zoom of Teams?

  Ja, Meetingwizard ondersteunt alle conferentiesystemen zoals Google Meet, Teams, Zoom en Skype. Doordat gebruikers in de cloud inloggen kan men middels schermdelen eenvoudig meekijken en meestemmen.

 • Is Meetingwizard veilig?

  Bij de bouw van deze 4.0 versie is security een van de belangrijke uitgangspunten geweest mede met het oog op het online gebruik. Zowel op het gebied van de software zelf, de architectuur, database, hosting, etc zijn vergaande security maatregelen getroffen.

 • In welke talen is Meetingwizard beschikbaar?

  Meetingwizard is op dit moment zowel in het Nederlands, Engels als in het Frans te gebruiken. Je kunt per gebruiker en per agenda instellen welke taal je wilt gebruiken.

 • Kan ik met Meetingwizard mijn algemene ledenvergadering online doen?

  Ja, de algemene ledenvergadering (ALV) agenda kan zo worden ingericht dat mensen kunnen meedenken, prioriteren en of stemmen. Zowel op afstand als in dezelfde ruimte.

 • Voldoet Meetingwizard aan de AVG?

  Ja, bij de bouw van Meetingwizard is met alle AVG / GDPR clausules rekening gehouden.

 • Kan ik ambassadeur worden?

  Jazeker, er zijn nationaal en internationaal nog mogelijkheden om ambassadeur te worden. We hebben hiervoor een uitgebreid programma waaronder educatie, certificering, support meer ook financiële voordelen aan zitten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Wat kost Meetingwizard?

  Er is zelfs een geheel gratis versie van Meetingwizard. Hiernaast hebben we een variatie aan licenties afhankelijk van jouw behoefte en het gebruik. Ook kunnen we een maatwerklicentie voor je samenstellen. Zie voor meer informatie deze pagina.

 • Kan, ik met Meetingwizard grote groepen bedienen?

  Ja dit kan, onze cloud servers schalen tot grote aantallen. Daardoor is Meetingwizard bijzonder geschikt voor grote online vergaderingen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze servicedesk.