Meetingwizard is een 100% digitaal platform voor bedrijven en organisaties.

Al 25 jaar faciliteren we met Meetingwizard vergaderingen en bouwen we software die samenwerken en beslissen prettiger en eenvoudiger maakt. In Europa zijn we de grondleggers van Group Support System-sessies: toen nog bekend als Group Decision Support System (GDSS).

Onze visie: de meeting als feest voor iedereen

Onze visie is dat elke meeting een feest hoort te zijn, met een vruchtbare uitkomst voor alle deelnemers. Vanaf het begin is dit onze insteek geweest bij het bedenken en bouwen van wat nu Meetingwizard heet. Na ruim 600 sessies is dit onveranderd: plezier en effectiviteit blijven onze leidraad.

Onze missie: eenvoudig en effectief

Met Meetingwizard is iedereen in staat zelfstandig meetings te begeleiden. Onze missie is om GSS meetings super eenvoudig, leuk en effectief te maken, met behulp van onze ondersteunende software.

Veilig en voortdurend in ontwikkeling

Onze jarenlange ervaring met sessies begeleiden en het bouwen van de software geeft voortdurend inspiratie om onze software te verfijnen en te verbeteren. Inmiddels is de vierde versie van onze software een feit. Veiligheid staat hierbij altijd voorop: volledig met Security & privacy by design en met state-of-the-art technologie op eigen servers die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen.

Praktijkgericht én theoretisch onderlegd

Naast onze jarenlange ervaring in de praktijk, hebben we over de hele wereld gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften en in boeken over GSS. Ook namen we deel aan conferenties over dit onderwerp. Veel van ons academisch onderzoekswerk gaat op basis van of over GSS en het gebruik van softwaretechnologie.

Partner worden?

Geloof jij ook dat vergaderen effectiever en leuker kan én moet? Spreekt onze visie je aan en zou je graag zelf op professionele wijze meetings willen begeleiden met Meetingwizard? Dat kan! Word één van onze ambassadeurs via het partnerprogramma.

Wie gingen je voor?

Of jouw organisatie nu een overheidsinstelling is, een branchevereniging of een multinational, we werken graag met je samen. Al sinds 1996 bedienen we de Europese markt en waren we betrokken bij ruim 1300 projecten van bekende en minder bekende organisaties.

Onze klanten

E-book: 25 jaar Group Support Systemen

In dit boek schetsen de auteurs de ontwikkelingen die Group Support Systemen (GSS) hebben doorlopen in afgelopen 25 jaar. Ze schetsen voorbeelden van hoe GSS oplossingen biedt voor vergader dilemma’s en groepsdynamieken. Hoe GSS plezier kan brengen door samen consensus te bereiken en besluiten af te dwingen op een aangename manier. Diversen experten in het veld van GSS komen aan het woord. Tot slot schetsen de auteurs een beeld van de volgende jaren waarin technologie meer en meer verweven zal zijn in het ondersteunen van groepsprocessen en vergaderingen en hoe de rol van de traditionele voorzitter transformeert van procesfacilitator naar vergader'tovenaar'.